Bestuur

Gerrit Van Rentergem

Gerrit Van Rentergem

Voorzitter

 

Duiken bij Calypso Team is een ideale mix van sport en ontspanning. Tijdens de zwembad training wordt de conditie op peil gehouden en eens kopje onder in open water is er iedere keer weer die ongeëvenaarde rust en kalmte.

Ik raad iedereen aan om een initiatie in het zwembad te doen en te ervaren hoe speciaal ademen onder water wel is!

klik om weer te geven

Sascha Delcol

Sascha Delcol

Penningmeester - PR - API

 

“The world is a book, and those who do not travel read only a page”  is het levensmoto dat in mijn trappenhal omhoog hangt.  Het dierenrijk en de natuur hebben me altijd gefascineerd. Ik wil steeds nieuwe landen en culturen leren kennen.

Hierdoor maakte ik op vakantie in Aruba voor de eerste keer kennis met de onderwaterwereld.

Er ging een nieuwe wereld voor me open en met deze ervaring in het achterhoofd besloot ik eind

2012 een club te zoeken om echt te leren duiken.  In 2018 werd ik penningmeester en Assistent Instructeur, in 2020 1* Instructeur.

Ik ben blij dat ik op deze manier wat kan terugdoen voor de club waar het voor mij allemaal echt begon.

klik om weer te geven

Wim Peeters

Wim Peeters

Duikschoolleider

Joeri Hermans

Joeri Hermans

Secretaris

Na een duikinitiatie in Bali hebben mijn vriendin en ik de stap gezet om lokaal een duikclub te zoeken en hierdoor zijn we terecht gekomen bij Calypso Team. Ondertussen duiken we sinds 2022 en leren we elke duik en training nog bij.

Naast deze continue leerschool is het ook schitterend om de rust te ervaren van gewichtloos en zonder afleidingen het onderwaterleven te ontdekken. Het Calypso Team is heel actief waarbij je naast de wekelijkse training ook elke week wel een duikje kan meepikken, ook het clubgevoel dat er heerst en de late avondjes na de training zijn zeker een meerwaarde.

Een duikinitiatie volgen, duiken bij Calypso? Ik kan het alleen maar aanraden!

klik om weer te geven

Tom Laeremans

Tom Laeremans

PR

Sinds mijn jeugdjaren speelde het altijd in mijn hoofd om ooit te leren duiken. Omwille van andere prioriteiten werd deze droom nooit concreet.

Tot ik begin 2016 toch de knoop doorgehakt heb en mij aangesloten heb bij Calypso Team. Ik heb het mij nog geen moment beklaagd! Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik er niet eerder mee gestart ben.

Hoe van ook geniet ik momenteel van elke duik.

klik om weer te geven